υπηρεσίες

Υπηρεσίες Μετεγκατάστασης

Η υπηρεσία μετεγκατάστασης από την SEAGULL είναι η πιο αξιόπιστη για να μετακινήσετε το σπίτι ή το γραφείο σας σε μια νέα θέση . Δεν είναι μόνο η διαδικασία συσκευασίας σε κουτιά που απαιτεί πολλή ενέργεια και οργάνωση , αλλά και η εξασφάλιση της παράδοσης με ασφάλεια μπορεί να αποδειχτούν πραγματικός εφιάλτης .Μετά την ασφαλή μεταφορά στην νέα θέση , οι ιδιοκτήτες μπορούν να επανέλθουν ενεργά κατά την άφιξη τους.< / P >

Υπηρεσίες υποστήριξης

Η Ομάδα μας μπορεί να παρέχει εξοπλισμό και πληροφορίες εντοπισμού των εμπορευμάτων, ειδικές άδειες και ειδικευμένο προσωπικό για να χειριστεί τα προσωπικά σας αντικείμενα με τα προσοχή και ασφάλεια. Η ομάδα μας μπορεί να σας συμβουλέψει για την ασφαλέστερη μεταφορά του αυτοκινήτου σας.

Υπηρεσία μετεγκατάστασης επιχειρήσεων

Η Υπηρεσία μετεγκατάστασης επιχειρήσεων σημαίνει ότι μπορούμε να πακετάρουμε και να ετοιμάσουμε τα πάντα μέσα στην επιχείρηση σας έτοιμα για να μεταφερθούν στην νέα θέση στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Είτε η επιχείρηση σας έχει μεγάλο αριθμό στοκ εμπορευμάτων που πρέπει να μεταφερθεί, είτε θέλετε τον εξοπλισμό των γραφείων και των φακέλων η Seagull έχει την τεχνογνωσία να το κάνει.

Εκτός απο την μεταφορά των οικοσκευών ή των γραφείων σας η Seagull μπορεί να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες συσκευασίας ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων στην νέα θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Whoops, looks like something went wrong.