υπηρεσίες

Σιδηροδρομικές / Υπηρεσίες φορτηγίδων / Ποταμόπλιων

Προσφέρουµε αξιόπιστες και ταχύτατες υπηρεσίες, παρά την πολυπλοκότητα του ελληνικού σιδηροδροµικού δικτύου. Σύµφωνα µε τις οδηγίες της Ε.Ε. για ECO µεταφορές, οι σιδηροδροµικές µεταφορές αναπτύσσονται σταθερά. Πλήρεις αµαξοστοιχίες µεταφέρουν καθηµερινά χιλιάδες εμπορευματοκιβώτια και κινητά αµαξώµατα. Η χώρα µας εξυπηρετείται στο Βορρά από τη Θεσσαλονίκη και στο Νότο από την Πάτρα (µ έσω του Adriatic Ro-Ros). H SEAGULL παρέχει σιδηροδροµικές υπηρεσίες στους πελάτες της µέσω του Η. Βασιλείου, Βελγίου, Ολλανδίας, Ιταλίας και Ισπανίας.

Η SEAGULL αναγνωρίζει την αυξανόμενη ανάγκη του πελάτη για πολυτροπική επιμελητειακή υποστήριξη, σιδηροδρομικές μεταφορές και συνδυασμένες οδικές - σιδηροδρομικές μεταφορές.Έχουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να παρέχουμε ασφαλείς και αξιόπιστες θαλάσσιες μεταφορές καθώς και λογιστικές υπηρεσίες για το σχέδιο μεταφοράς φορτίων, τις υπεράκτιες κατασκευές και τα υπεράκτια πρότυπα εξαρτήματα. Μέσω των κατάλληλων ρυμουλκών μεγάλης ιπποδύναμης και των φορτηγίδων με καταστρώματα υψηλής αντοχής, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε μια λύση για τη θαλάσσια μεταφορά ή ολοκληρωμένη λειτουργία για τις μοναδικές και προκλητικές σας ανάγκες.Η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει συνολική διαχείριση για τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα σας.

Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας εξασφαλίζει την συνεργασία μας μαζί σας σαν ομάδα με την ολοκλήρωση του έργου εγκαίρως και με την τιμή. Παρέχουμε το πλεονέκτημα ενός ενιαίου σημείου επαφής που εξασφαλίζει τον συντονισμό του εύρους του συνόλου των δυνατοτήτων εξυπηρέτησης της SEAGULL.

Rail Services

Δράστε γρήγορα και κλείστε τις υπηρεσίες μας σήμερα!

Ζητείστε Προσφορά Τώρα