υπηρεσίες

Υπηρεσίες Εμπορευμάτων

Οι υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων από την SEAGULL σας δίνει πρόσβαση στην πιο σύγχρονη τεχνολογία , τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες παρακολούθησης και την ασφάλεια που μόνο η ταχύτερα αναπτυσσόμενη διεθνής εταιρεία μεταφορών στην Ελλάδα μπορεί να προσφέρει.Για οποιοδήποτε είδος μεταφοράς από μικροδέματα ή φορτία μεγάλου μεγέθους η Seagull μπορεί να σας βοηθήσει. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής :

• Γραφεία σε κεντρικά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο

• Παραλαβή,αποθήκευση και οδική μεταφορά

• Υπηρεσίες τελωνείου

Υπηρεσία εντοπισμού φορτίου

Η SEAGULL προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις μεταφορές και στις αποθηκεύσεις. Χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερα εξατομικευμένο μοντέλο διαχείρισης μαζί με το διεθνές δίκτυο αντιπροσώπων και τους συνεργάτες μας , παρέχουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλους τους πελάτες , μέσω της βελτιωμένης προβολής των πληροφοριών για τα φορτία.

Η ομάδα μας εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα χώρου στους αερομεταφορείς , την γρήγορη προετοιμασία όλων των απαραίτητων εγγράφων , την επιλογή της φθηνότερης διαδρομής , την εγγυημένη παράδοση , την παρακολούθηση και τον εντοπισμό του φορτίου μέχρι τον τελικό προορισμό . Με μια νέα εφαρμογή που μπορεί να εντοπίσει το εμπόρευμα οποτεδήποτε / οπουδήποτε κατά τη μεταφορά .

Ως μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες διεθνείς εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων στην Ελλάδα , η SEAGULL φιλοδοξεί να είναι το δεξί σας χέρι στον τομέα των μεταφορών .Έχουμε επικεντρωθεί στην μακροπρόθεσμη δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες και την προώθηση συνεργασιών με τους εταίρους μας .Προσφέρουμε στους πελάτες μας παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες που υποστηρίζονται με την ποιότητα , τις υπηρεσίες και τα κίνητρα μας . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες φορτίου μας , επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα .

Whoops, looks like something went wrong.